Ny vecka, nya friska intryck

Återigen måndag och de tappra barnen åker till skolan 06.45. Därefter kändes det vettigt med en yogados igen efter våra slappa underklädes-yoga-pass. En riktig genomkörare med 62-åriga Gummi-Tarzan kan inspirera vem som helst, och få en att känna sig lite lätt "ovig";)

Därefter var det dags för frukost nummer två. Herregud vad jag är hungrig hela tiden, vet inte riktigt vad det beror på. Har kanske anpassat mig nu eller så blir jag inte riktigt så mätt på frukt och grönsaker som kött och sås(mmmmm).

Efter lunch kryssade vi runt på vespan mellan regnskurarna och gjorde lite ärenden. Det finns en affär som heter Sakura, typ tre dörrar bred men väldigt djup och full med hyllor överallt. Hittar man inte sakerna här så hittar man det inte det någonstans. Ge-kås ungefär fast i miniformat! Vi inhandlade sytråd, stekspade, superlim, mattkniv,  2 strandmadrasser och ett par simglasögon i denna lilla butik. Snacka om ett "djupt":) sortiment, imponerande!

Sedan när tjejerna kom hem kom vår trädgårdstomte Jajante med ett paket med "sweets". Hur gulligt som helst! Söta lilla människa men problemet var ju bara att de var helt oätliga! Torra, smuliga och fulla med ingefära. Alltså, godis och godis, detta skulle vi inte kalla godis! Men tanken var ju helt fantastisk, känner bara att det blir svårt att återgälda med svenskt godis. Skulle vi bjuda på lakrits eller gelehjärtan så är jag inte så säker på att lankeserna skulle jubla direkt heller! Spännande med olika kulturer!

Fullständigt oätbara lankesiska "godisar".
Fullständigt oätbara lankesiska "godisar".
Etiketter: lankesiskt godis

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln