Vilket klipp!

Så kom vi då till den punkten när någon i familjen är tvungen att klippa sig. Inte helt lätt i ett annat land, och ja håret är en del av ens personlighet så det är man lite rädd om. Det var Maja som inte hann med att klippa sig innan vi åkte och som nu kände att det var dags! På andra våningen vid busstationen ligger där en salong utan namn. Kanske kunde den vara värd ett besök? Jo, modiga Maja slog till och vi alla kunde konstatera efteråt att det var helt ok, faktiskt riktigt bra. Så för 800 rupees(ca 48 kronor) kan man få ett nyklippt hår om man är lite modig, då vill säga!

Under tiden Ubbe tog de två tjejerna på vespan och drog ner till byn för en klippning så fick jag en liten stund för mig själv och började febrilt leta efter en ny bok att suga på. Letade fram finfina boken jag fått av Mia innan avresa. Perfekt! Och vad hittar jag först i boken; ett jättefint kort på mig och Mia från i somras. Vilken skön överraskning och glad påminnelse om de fina som man lämnat hemma! Blev en skön stund för mamma Carin ensam i huset.

Ibland känns det som att vi är populära, lite väl populära faktiskt! Många är det som vill komma in i vårt hus och hälsa på. Denna gången var det en groda som tyckte att det var lämpligt med en visit i Babelena house. Inte heller grodan fick hälsa på , men ett fint foto blev det ju! Hoppas bara att besöken håller sig till de mindre storlekarna. Vet inte riktigt hur vi skulle reagera om det kom in en apa eller en orm. Vill helst inte tänka på det;)

Etiketter: maja klippning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln