Välkommen Humlan!

Familjen har utökats igen! Vi välkomnar Humlan till familjen! Underbart med en söt liten motorcykel som står här utanför. Det blir en helt annan frihet när vi har en motorcykel. Fantastisk att ha när vi ska handla eller när vi ska ner till stranden. Ubbe kör skytteltrafik. Först tar han ett lass barn och jag börjar gå och sedan plockar han upp mig när jag blivit rastad tilltäckligt;) Vi har testat att åka hela familjen men det är lite trångt så det får bli när det är absolut kris. Otroligt bra att vi kan hyra den för 24 kronor om dagen av Janaka. Det är hans gamla motorcykel men nu har han en skinande ny! Ubbe har redan tagit den till sitt hjärta och putsar på den som om den vore snyggaste bilen hemma i Sverige!

Under eftermiddagen tog vi en sväng till stranden för att svalka oss. Härligt gott vatten som är ungefär 27-28 grader. Lite kyligt i början men sedan är det väldigt behagligt och solen lyser från en klarblå himmel! Underbart!

Ikväll är det dags för en god kycklingmiddag om allt blir som planerat. Jättegott hoppas vi! De solkyssta tjejerna sitter med röda kinder nu och ritar till lite skön musik innan maten strax är färdig och det känns som att det kommer att bli en skön lördagskväll. Ha en skön helg, kära vänner!

Etiketter: humlan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln