Shopping och mera shopping

Så var då problemet med medelålders "vanliga" trosor löst. H & M levererar även i Bangkok, men till samma pris som hemma i Varberg, inte konstigt att de tjänat pengar:) Herregud vilken stad, det kryllar av vägar högt och lågt och det finns enorma shoppingcenter i varje hörn. Idag hade vi bestämt oss för ett besök på IKEA, men ett shoppingcenter kom ivägen. Det enorma Mega Bangna var vi bara helt tvungna att gå igenom, så vi satsar på IKEA imorgon istället.

Alla vet ju att det är väldigt tröttsamt att shoppa. När vi kom tillbaka till hotellet vid 17-tiden kände vi att vi verkligen behövde en riktigt skön massage. Och det är klart att man måste passa på att ta en swedish massage i Thailand. Underbart  skönt och avkopplande. Herregud så lealösa och avslappnade vi var resten av kvällen. Och vad gott vi ska sova! Laddade för en aktiv dag imorgon i Bangkok!  God natt, kära vänner!
 

Laddar för en massage!
Etiketter: massage shopping trosor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln