Skål fredagen den 13:e!

På Humlan på väg till Galle i regnet! På Humlan på väg till Galle i regnet!

Fredagen den 13 november bjöd på trist regn denna morgon när vi tog Humlan för att hämta våra pass hos advokaten i Galle. I passen stod det, svart på vitt att hela familjen får stanna till den sista oktober nästa år. Minnsan att vi nu äntligen fått ett visum, inget längre att oroa sig över eller fixa papper till! Halleluja!

Ytterligare en anledning att skåla för oss denna sköna fredag är ju att idag anlände vårt första besök från Sverige.  Min kollega Lena och hennes man Olle är alltså här och besöker oss. Tyvärr bjöd Hikkaduwa på regn mest hela dagen, men håller tummarna för att det blir en ljuvlig lördag nere på stranden. Jättekul med lite ny energi och sällskap från Sverige(dessutom lite leverans av diverse önskemål, herregud vad härliga saker;)! Så visst är det läge att fira lite extra denna fredag! Ikväll blir det allt lite bubbel och ett restaurangbesök i goa vänners sällskap!

 

Vilken lycka! En chokladjulkalender!
Skål kära vänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln