Blöt söndag...

Söndagens färgstarka marknad. Söndagens färgstarka marknad.

Ännu en dag med mulet väder och regn nästan hela dagen. Urtrist för oss och ännu mer trist för våra svenska vänner som är här så kort tid. Tyvärr inte så mycket att göra åt, utan bara att göra det bästa av dagen ändå. Ubbe var morgonpigg denna söndag och följde med Olle och Lena till söndagsmarknaden redan strax efter åtta. Söndagens marknad som bjuder på allt vad gäller frukt, grönsaker, ägg, plastburkar, kläder och levande kycklingar m.m Jag, min lilla lus låg kvar i sängen och trynade(kan lova att det var riktigt gött). Till frukosten blev det idag pettis som Ubbe köpt med från marknaden. Små friterade piroger, ungefär, fyllda med dhal och grönsaker. Faktiskt ätbart kryddstarka, även för tjejerna!

Nu så här på höstkanten behöver ju vara och varannan trädgård krattas och fixas från diverse löv och annat som faller ner. Här är det lite andra saker som måste plockas bort från trädgården, och de är inte så diskreta och det gäller inte bara på hösten! Positivt är ju att den hanteringen är väldigt snabb och relativt lättsam. Vips, så var det gjort! Precis lagom ansträngande;)

Städning i trädgården!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln