Kokospannkakor och rödvin

Ytterligare en härlig solig dag i vågorna med Olle och Lena. Härligt bad, snack och gofika förstås. Dessutom hann vi med en liten siesta i värmen. Väldigt skönt och behövligt när man kommer upp i medelåldern;) En entusiastisk Stina kom hem från skolan till en febrig Maja. I skolan hade de börjat öva på julsångerna. Tjejerna rev av ett tiotal låtar för oss på grym engelska och utan några större problem. Ska bli riktigt roligt att se julframträdandet i mitten av december. Får hoppas att det blir lite julstämning framöver, nu känns det svårt!!!
Ikväll blev det Ubbe som fick grädda kokospannkakor för glatta livet. Dubbel sats fick det bli eftersom att vi fick gäster. Det funkade utmärkt med rödvin och kokospannkakor samt banan. Rödvin passar faktiskt till det mesta, när jag tänker på det! Skål för en lillördag med goda vänner och många skratt!

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”