Laddar för besök

God balans är det som gäller! God balans är det som gäller!

Morgonen startade vi med en promenad! Ganska längesedan vi varit aktiva nu...så det behövdes. Sedan blev det en omgång av fönsterputs på hög nivå. Fina stora fönster på andra våningen är toppen för det blir ljust och härligt, men när de inte går att öppna blir det problem när det bli smutsiga. Alltså får man köra varianten med hög stege och egenhändigt förlängd mopp. Och det gick riktigt bra!

Efter att jag hämtat hem Stina från skolan lite tidigare så åkte jag och hon med minibussen och chauffören Madawa till flygplatsen för att hämta familjen Elmen som nu kommer att inta Hikkaduwa och göra oss sällskap! Stina var grymt spänd när vi stod där och väntade och jag tyckte det var minst sagt lika pirrigt! Efter vår bilresa hem är vi nu på plats i Babelena house och laddar för en sängfösare med lite tilltugg! Väldigt roligt att få hälsa familjen Elmen välkommen till oss!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln