Jullovsstart med julstämning

Idag var sista skoldagen innan jullovet och den tappra Olivia sov över och gick upp med oss klockan 06.00 för att följa med Stina till skolan. Jättekul verkligen! Hela dagen hade de lekar och den avslutades med ett stort knytkalas där alla tog med sig godsaker hemifrån. Tjejerna hade förstås glömt av detta men som av händelse fick de med sig två påsar skumtomtar att bjuda klassen på. Vilken lyckoträff!

Vår glada brevbärare kom glatt idag med mer post, två brev och paket. Du milde göta petter, vi blir ju bortskämda!!!! Tack sååååå mycket för alla fina paket och kort! Väldigt glada blir vi! Med paket och fina julkort kom det allt en skvätt julstämning till Babelena house, trots värmen och palmerna. Så nu hänger de fina julkorten på bästa platsen i vardagsrummet och de små paketerna är undanstoppade till den "riktiga" julafton den 24, till tjejernas stora förargelse!

Efter några pannkakor vid skolans slut drog vi så ner till stranden och resten av familjen Elmén. Några bad och lite bodyboard senare var vi tvungna att stärka oss lite. Livet på en pinne helt enkelt, en glas kallt vitt vin i solnedgång tillsammans med goa vänner! Ja, det kan väl ungefär vara det man behöver;)

Jaaa, såhär mysigt kan det vara på stranden i Hikkaduwa!
Jaaa, såhär mysigt kan det vara på stranden i Hikkaduwa!
Etiketter: post jul

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln