Härlig dag på stranden...

Tjejerna fick sova ut idag och efter en sen och rejäl "helgfrukost" tillsammans med unga fröken Elmén var det dags för stranden. Härligt med en blå himmel!

Dessvärre brände sig Linus på "jellyfish" (ungefär som små brännmaneter)och fick rejält ont. Som tur var gick surfkillarna in för att hjälpa till med hull och hår, så efter att han fått dricka svart te blev han insmord med någon grön gegga som faktiskt hjälpte ganska omgående. Imponerande! Men givetvis kan de som bor här mest om detta, eftersom att de just bor här! Efter några minuter kvicknade en grön insmord Linus till och det hela var avklarat!

Ubbe testade för första gången att kitesurfa idag på Hikkaduwa strand. Förutom att han fick ont i hela kroppen var det svårt med alla vågorna, så nej, denna stranden är definitivt inte ultimat för kitesurfing, enligt min make. Så jakten går vidare efter ett bra kitesurfingsställe nära Hikkaduwa. Men ett bra träningspass för Ubbe och underhållande för de som var på stranden var det i alla fall!

Ompysslad av surfkillarna på stranden!
Assisterande Maja!
Assisterande Maja!
Etiketter: jellyfish kite

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln