Dotter på vift

I väntan på ett försenat tåg... I väntan på ett försenat tåg...

Idag var det dags för ett äventyr för Maja. Hon skulle träffa Sebastian i Galle och därför ta tåget själv från Hikkaduwa. Ett stort steg både för Maja och mamma Carins nerver. Väldigt jobbig ny känsla att släppa iväg sitt barn på tåget själv på Sri Lanka. Men då är det ju läge att intala sig att hon faktiskt är äldre än 15 år och mycket väl kan åka tåg dagtid på Sri Lanka. I Sverige hade jag inte ens tänkt tanken. Att leva här gör att situationer uppstår som inte ens existerar i Sverige. Skulle tro att det är ganska bra med dessa  situationer för då får man verkligen tänka till innan man kan ta ett beslut!



Eftermiddagen spenderade vi på stranden förstås, med familjen Elmén. Dessväre var det rött varningsflagg idag för alla kraftiga underströmmar så någon surf blev det inte, varken för barn eller vuxna. Vi fick mest plaska på grunt vatten idag. Havet här ska inte underskattas, det är otroligt starka underströmmar emellanåt. Så Peter passade på att gotta sig med en liten vad/fot massage. En 30 minuters njutning för 1200 rupeés(72 kr) är ju ganska överkomligt och enligt Peters snabba insomning var det värt varenda rupées! Han snarkade gott efter några minuter!

En stunds njutning i värmen!
En stunds njutning i värmen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln