Nya projekt på gång!

Djungelvarning på verandan! Djungelvarning på verandan!

Vaknade till en mulen morgon och det kändes...jätteskönt! Äntligen lite kraft och tid för att göra lite annat än att ligga på stranden och slappa(vilket förstås är helt underbart;) Effektiva familjen köpte två myggnät inför familjen Broms ankomst. Som tur var fanns det inga vita, utan det blev ett fint gult;( och ett bebisblått;( Såklart man vill ha dessa färger på myggnät...

Efter det var det dags för en tur till en handelsträdgård i närheten. Vi behövde helt enkelt köpa lite växter för att få skugga på verandan och lite grönt i huset. Det blev en hel del växter så till slut fick vi ha hjälp av en lastbil för att få hem dem. Dessa kommer att användas i ett projekt längre fram...fortsättning följer:)


Kvällens avrundades med ljuvliga svenska pepparkakor, grönmögelost och ett glas rödvin. Åhhhh, vad vi njuter av såna enkla saker som vi tidigare tagit för självklart. En nyttig erfarenhet för oss alla! Skål!

En lastbil kommer lastad...med växter!
En lastbil kommer lastad...med växter!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln