Och så var det hem igen...

Vårt familjerum på hotellet! Vårt familjerum på hotellet!

Efter en trevlig middag, övernattning i ett kyligt Kandy samt frukost var det dags att äntra minibussen igen för hemfärd. Från 1200 meters höjd ner till kusten och Hikkaduwa är det en betydlig skillnad i grader och fuktighet. Fick faktiskt användning av en långärmad tröja denna gång. En ganska mysig upplevelse:)


Väl hemma igen bjöd Hikkaduwa på över 30-graders värme som slog emot oss. Så det fick bli ett uppiggande dopp i havet.
Ikväll dukade vi fram en riktig festmåltid! Familjen Broms hade med sig BÅDE svensk Lingongrova och ost, så det plockade vi fram och satt och mumsade på tillsammans med inhemskt te. Vilken sensation! Många smörgåsar blev det!

Efter dagens värme så kom äntligen ösregnet framåt kvällen utanför fönstret. En underbar känsla och uppfriskande inför natten! Hoppas på att temperaturen går ner någon grad nu i sovrummet så att det kanske håller sig runt 29. Imorgon, är det vardag och dags för skolan! Hopp i säng!

 

Hemma igen i Babelena house.
Mmmmm, lingongrova med svensk ost!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln