Välkomna svenskar!

Fler svenskar hittar till paradisön! Fler svenskar hittar till paradisön!

Onsdagsmorgon och tjejerna åkte som vanligt med bussen vid 06.55. Ja, som två pensionärer sitter vi kvar vid frukostbordet ute på verandan, tittar på fåglarna och skummar av Facebook. Hittade då en text om att den svenska turismen till Sri Lanka ökade med nästan 30 % under 2015. Låter ju otroligt bra och lovande inför framtiden! Tänk vad mycket bra som man hittar på detta eminenta media;)

Under eftermiddagen när vi små pensionärer väl kvicknat till åkte vi ut till den lilla tomten där huset för den hemlösa tjejen ska byggas. Minnsan hade det hänt en del sen sist. Det var fyllt med jordmassor så att det blivit en liten väg in till det tänkta huset. Den 15 januari är det sagt att bygget ska komma igång. Det blir mycket bygga för Ubbe, men då är han ju i sitt rätta element:) Så det kommer att bli perfekt! Frågan är bara vad jag ska roa mig med då?

Kvällarna här fördriver vi ofta med en bok, en dator eller lite musik. Vi pratar  också mycket mer med varandra här. Vi äter länge och pratar mycket, en favoritsysselsättning för hela familjen:) Och nu har vi också tid för det! Fantastiskt lyxigt, för den snacksaliga familjen Ternön;)

Väg på plats!
Väg på plats!
Kvällsmys en torsdagskväll.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln