En tonåring till i huset!

Vispning med borrmaskin...funkar också! Vispning med borrmaskin...funkar också!

Ja, ja må han leva...Idag var det så dags för Erik att ta steget från barn till...tonåring(familjen Broms äldste son)! Då gäller det att göra lite extra för den "nya" tonåringen! Önskemålet var marängsviss med banan och chokladsås. Dags att improvisera! Ubbe kom på den briljanta idéen att vi kunde använda borrmaskinen för att vispa äggvita! En riktigt bra idé visade det sig! Toppenfast blev äggvitan!

Medan familjen Broms vältrade sig i vågorna drog jag och Ubbe iväg för att köpa bananer till efterrätten! Och vilken goding fick jag klämma på då! Bebisen i familjen"Tranemo"(vårt fruktställe)fick jag allt hålla i, och kära nån vilken söt liten bebis. En stor bekymmersrynka i pannan hade denna  lilla "pytta", men jag vill betona att hon hade den INNAN jag höll henne!

Erik hade önskat pizza som födelsedagsmiddag, så Spaghetti & co fick höra skön födelsedagssång denna kväll och leverera pizza till två hungriga familjer! Nu förbereds det i köket för en grym marängsviss till efterrätt men enligt hörsägen så är marängerna duktigt klibbiga! Svårt att få något krispigt i detta klimat:) Men det är förstås tanken som räknas;) Så ett stort grattis Erik, på 13-årsdagen! Hipp, hipp hurra för denna fina kille!

 

Kolla in sötisen som jag fick klämma på!
Kolla in sötisen som jag fick klämma på!
Grattis och skål Erik!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln