Egoboost och studiebesök

På samtliga skyltar på Sri Lanka står det först på sinhala sedan på tamil. Ser ni någon skillnad på krumelurerna! På samtliga skyltar på Sri Lanka står det först på sinhala sedan på tamil. Ser ni någon skillnad på krumelurerna!

Vilken egoboost det var att gå upp klockan 06.00 denna morgon! Facebook var fullt av glada hejarop och fina kommentarer! Inte utan att man blir lite rörd:) Fortsätter vi i den här branschen skulle det nog kunna hända att vi blir lite stöddiga i familjen Ternön;)

 

Utflykt till Galle och tjejernas skola stod på schemat idag. Klockan 09.00 stod vi på stationen för att ta tåget till Galle och inte helt oväntat var det 25 minuter försenat! Men, men, här har vi ingen brådska, vi väntade förstås med stort tålamod!

Några timmar ägnade vi åt att shoppa loss inne i fortet(mest Anna-Karin;) och titta på den fantastiska utsikten. Sedan var det dags för ett besök på tjejernas skola. Väldigt enkelt och annorlunda var familjen Broms intryck och det stämmer verkligen. Allt är enkelt, lite gammalt, slitet och inte så välförsett med varken läromedel eller teknisk utrustning. Men vad spelar det för roll när tjejerna älskar skolan här och verkligen vill gå dit varje dag! Vad är egentligen viktigast? Kanske något att tänka på även i den svenska skolan?

Nyfikna killar på Galle International college.
Nyfikna killar på Galle International college.
Full fart på PE-lektionen(Physical Education).
Dagens skollunch!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln