Kylig:) måndag

Jaha, vardag igen och måndag. En måndag som faktiskt bjöd på ett nytt köldrekord! Inte som i Sverige just nu, men faktum var att det kändes kyligt här vid frukosten, på riktigt!! Kanske att man ändå vänjer sig vid värmen efter några månader här nere!

Vardagen är här igen och med det också lite motionsbehov. Så idag drog vi ut på en rask promenad efter frukosten. Givetvis hamnade vi på på byggplatsen. Svårt för "vissa" att hålla sig därifrån! Men även jag tycker att det är kul att se vad som hänt sedan sist! Byggubbarna ser alltid så glada ut när vi kommer förbi. Dessutom blir det en liten publik ute på gatan, för att titta på de bleka västerlänningarna gissar jag;)

Resten av dagen användes till tvättning, matlagning, fika med trötta skoltjejer, läxläsning och såklart en lite siesta. För vad vore väl vistelsen här om man kan inte unna sig en lite siesta på måndagseftermiddagen? Oj, oj så skönt!
 

Dagens publik på gatan utanför byggarbetsplatsen!
Full aktivitet!
Full aktivitet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln