Oooops...bråttom

Dags för ansökan! Dags för ansökan!

Hmmm, slog oss denna morgon att det är den 2 februari som man senast måste söka till det svenska gymnasiet! Ooops, lite bråttom blev det! Så förmiddagen har ägnats åt att skriva brev, scanna in betyg och intyg för att under morgondagen få iväg allt till Gymnasieantagningen i Halland. Eftersom att Maja inte kommer att ha fullständigt betyg enligt det svenska systemet så får hon söka i den fria kvoten och då bestämmer varje enskilt gymnasium  om eleven får en plats eller inte! Så nu håller vi tummarna för att Peder Skrivares gymnasium i Varberg förstår att Maja är en riktig stjärnstudent;) även utan ett fullständigt betyg!

Idag har Maja haft kompisar här och varit nere på stranden med dem. Verkligen kul när det väl inträffar, ganska sällan dessvärre! Så resten av familjen fick roa sig själv. Med ett mulet Hikkaduwa var inte stranden så frestande som vanligt så vi hängde på "Homegrown" till lunch och åt "lankesisk rice and curry". De har en grym mix där av asiatiskt och europeiskt i form av papadam och guacemole. Mums!

Ikväll är vi bjudna hem till en fransk/schweizisk/norsk familj i Karapitya(30 min härifrån), så nu laddar vi för trevliga samtal, god mat och kanske lite vin! Har inte varit där tidigare så det känns spännande! Återkommer imorgon med en fullständig rapport!

Mums med gucamole och papadam!
Mums med gucamole och papadam!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln