Avsnitt fyra och...döbakt bröd

Tv-teamet på plats på Sri Lanka. Tv-teamet på plats på Sri Lanka.

Sååå, nu har också vi tittat på avsnitt fyra av "Familjer på äventyr" och vi vill bara se mer... Det är nog ett bra betyg! Sedan är det sååå mycket som inte kommer med! Tv-teamet berättade för oss att de filmar cirka 160 timmar för att använda sammanlagt 2 timmar till slut till de åtta avsnitt som går denna säsong! Otroligt!

Idag har jag slängt ihop brödmixen som vi köpte dyrt på IKEA i Bangkok. Dessutom har vi önskat hit en brödform från Sverige för att kunna baka det(tack familjen Elmén för den). Så här efter att brödet är uttaget ut ugnen så kan jag inte ens med den bästa viljan säga att det var ett lyckat brödbak och det känns just nu....väldigt irriterande! Vi längtar så mycket efter grovt bröd! Kanske att det får slinka ner ändå, lite får man ju offra sig!

Lyckat bröd? Nja, definitivt inte!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln