Skön torsdag med en aning lökdoft

Binia, en skön lirare i sina bästa år! Binia, en skön lirare i sina bästa år!

Ohhhh, idag var det minsann dags för lite ensamtid för mamma Carin. Shopping i Galle med vänninan Binia från Schweiz/Norge. Binia och hennes familj har bott här i 5 år så hon känner till de bästa shoppingställena i Galle. Väldigt trevligt att få snacka lite tjejsnack och gå igenom klädbutikerna i fortet. Det hela avslutades med en väldigt god lunch. En riktig guldkant en dag mitt i veckan!


Vad gäller evighetsföljetongen "Att öppna sparkonto på banken" så var vi på banken idag...igen och just när vi skulle gå, så vips kom de på att jo, men visst, en viss sorts sparkonto kan ni öppna. Simsalabim, mycket, mycket tålamod och tro det eller ej, förr eller senare kan det faktiskt fungera i landet Sri Lanka. Helt säkra är vi ju förstås inte ännu;)

Stina, den lilla lökdoftande 12-åringen är fortfarande inte frisk, tyvärr. Ont i dessa eländiga öronen och feber. Så nu kör vi rond 2 mot hennes öron och med löken och den elastiska bindan i högsta hugg! Håll tummarna för att hon imorgon kommer ner till frukosten och stinker lök värre än någonsin men är helt frisk i sina öron! Ja, ja, ja!

Bankbestyr med samtliga direktörer på företaget Majastina Investment;) Jag, Ubbe och Janaka.
Bankbestyr med samtliga direktörer på företaget Majastina Investment;) Jag, Ubbe och Janaka.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln