Sköna Pooja-dag

Långa sköna frukostar! Långa sköna frukostar!

Dessa härliga Poojadagar, när det är fullmåne, helgdag och tjejerna är lediga från skolan. Jätteskönt för hela familjen faktiskt!
Drar oss lite extra i sängen på morgonen, njuter en lite längre stund vid frukosten med morgonkaffet och efter ett tag åker vi ner till stranden för att bada och slappa. Fantastiskt sköna dagar! Inser att det låter väldigt lyxigt och det ÄR väldigt lyxigt och vi njuter i fulla drag! Idag fick till lite tvätt också...behöver alltid tvätta, känns det som...

Imorgon är det dags för en helt vanlig skoldag med allt vad det innebär så ikväll bjöds det på vardagsmat det vill säga banan/kokos-pannkaka i Babelena house. Även till de semesterfirande svärföräldrarna. Och visst funkade det med en öl och ett glas kallt vitt vin till pannkakorna? Kanske är det så att sällskapet är viktigare än maten? Just ikväll hade vi de sköna svärföräldrarna på besök så kvällen var förstås räddad! Nu laddar vi för vardag imorgon, så hopp i säng!

Poojadag med pannkakor.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln