Vilodag en måndag...

Vaknade av att det var lite extra liv och rörelse i huset denna söndag. Förutom den vanliga familjen så har vi en extra liten Kungsbackafamilj på besök. Riktigt trevligt! Ungdomarna/barnen startade direkt på morgonen med lite kortspel.

Idag var det en röd dag i den lankesiska kalendern. Man firar nämligen Maha Shivratri- en festival med där man ärar, tillber och firar lord Shiva, en tamil-hinduistisk högtid. Så med andra ord var tjejerna lediga från skolan idag, vilket var relativt populärt efter vad jag hörde från dem;)

Eftermiddagen spenderade vi på finfina stranden i Hikka och idag visade den sig verkligen från den bästa sidan. Vilka färger och vilken vy! Otroligt vackert! Inte helt fel att tillbringa dagen där och riktigt kul också att få visa detta vackra ställe för våra svenska vänner. Ibland måste man nypa sig för att förstå att det är sant och att vi faktiskt bor här...Vilken ynnest!

Vilken utsikt!
Vilken utsikt!
Här kan man väl tänka sig att äta lunch...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln