Mörkt land och extra varmt

Så känns det just nu! Så känns det just nu!

Så var det dags igen, klockaan 07.00 exakt, stannade samtliga fläktar i huset och allt blev väldigt tyst och väldigt varmt... Strömmen hade försvunnit igen! Tröttsamt och svettigt! De senaste dagarna har strömmen försvunnit flera gånger, tydligen på grund av en trasig transformator här på ön vilket innebär att hela Sri Lanka!!! har mörklagts ett antal gånger de senaste dygnen. Sådär kul!

För övrigt så var Stina hemma från skolan...igen och vi slog till med en svensk gammal traditionell rätt till lunch nämligen...havregrynsgröt!! med solrosfrö och banan. Riktigt gott och hyfsat mättande! Det var länge sedan sist och vi åt båda upp varenda smula! Runt 16-tiden kommer så doktor Prasanga med oljor och diverse huvudband! Idag var det återigen dags för oljebad ovanpå huvudet och idag körde vi utomhus som omväxling. Olja, fullständigt överallt! Ja, nu måtte väl den lilla ungen snart vara fullständigt impregnerad i auyrvediska olja och snart måtte väl detta börja verka...
 

Mums för hederlig havregrynsgröt!
Mums för hederlig havregrynsgröt!
En ganska nöjd Stina. Ser ut som en egyptisk Farao.
En ganska nöjd Stina. Ser ut som en egyptisk Farao.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln