Limejuice och hostmedicin

Juiceförsäljning a la Sri Lanka! Juiceförsäljning a la Sri Lanka!

Idag fick vi smaka en fantastiskt god limejuice och det var inte på någon av de fina restaurangerna vi besökt utan vid kanten av vägen till Galle. Där hade två företagssamma systrat slagit upp ett bord, en stor korg med lim, glas, sugrör och en hel bytta med is. Vilken juice och för 3 kronor glaset! Svalkande och fräscht!

Våra kära Kungsbackagäster Heidi & co har tyvärr varit ett hett villebråd för de lokala bakterierna här nere. Hosta, feber, huvudvärk och magont! Inte så kul när man är på semester i ett varmt land och bara vill njuta! Men idag har vi fått lite assistans av vår egna "doktor" Janaka så nu har Heidi fått en färgglad hostmedicin och vi tyckte nog alla att hon piggnade till rejält efter de första 10 millilitrarna. Ska bli spännande att se hur hon dansar ner till frukosten imorgon...

Skål Heidi! Svep nu den goda orangea hutten;)
Skål Heidi! Svep nu den goda orangea hutten;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln