Och vinnaren av badkläder från Panos Emporio är...

Ett stort och varmt grattis till Susanne Esseen som har vunnit badkläder och doft från Panos Emporio! Extra kul att vi faktiskt träffade Susanne och hennes familj i Hikkaduwa nu i vintras! Susanne du blir sommarens strandpingla!

Denna fina och varma lördag drog vi ner till stranden och finfina "Top secret", efter frukost och en timmes behandling av Stina. Åhh, det känns faktiskt som att de ayurvediska behandlingarna av tabletter, kräm, inhalering av ånga, varmt oljeomslag, huvud/hals massage faktiskt hjälper och Stina har definitivt piggnat till de senaste dagarna. Håll nu samtliga tummar och tår. Dags för utvärdering med doktor Prasanga imorgon!

En otroligt vacker dag med sååå härliga färger och sååå varmt. Inga problem med värmen så länge man kan ligga på stranden och slappa, ta ett dopp och läsa någon skön bok. Så härligt och avkopplande! Så laddar vi batterierna:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln