Lågtryck över Babelena house

Vatten överallt, så idag fick det bli frukost inomhus... Vatten överallt, så idag fick det bli frukost inomhus...

Det var inte bara familjen Ternön som var upprörda över gårdagens avsked denna natt.  Vädrets makter sa verkligen till på skarpen. Det blixtrade och dundrade så det skakade i hela huset under dryga timmen och vi var minst sagt oroliga över detta mastodontåskväder... Morgonen bjöd på vatten överallt, riktigt mycket också! Synd att vi just hängt ut en maskin tvätt och ett antal handdukar och mattor...men inget problem att torka framåt dagen när temperaturen börjar nå en 32-33 grader!

Vardag, idag och tjejerna har varit i skolan och vi har klarat av ett antal mail, bankärende och lite annat smått som behöver göras efter ett härligt gästbesök. Imorgon laddar vi för tågresa upp till Colombo och tjejerna är lediga. Ska träffa några spännande kontakter och kolla runt lite i olika affärer, för att spana in vad som kan behövas till lilla hotellet. Ska bli sådär kul med en storstad i denna värme, men hela familjen ser verkligen framemot att få sova i ett AC-rum och faktiskt ha på sig ett täcke. Åhhh, vad vi ska njuta av lite kyla! Man uppskattar inte riktigt samma saker här som i Sverige:)

Idag blev det lite trädgårdsröjning efter det hårda regnet inatt.
Idag blev det lite trädgårdsröjning efter det hårda regnet inatt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln