Flyg bleka svenskar flyg...

Glada tjejer på väg ut i världen! Glada tjejer på väg ut i världen!

Många mailar och och har funderingar om hur man ska flyga för att ta sig till Sri Lanka. Det går flyg från Göteborg, Stockholm och Kastrup till Colombo, som Sri Lankas huvudstad heter. Dessvärre går inga direktflyg utan man kan välja mellan en eller flera mellanlandningar. Vi har alla gånger åkt med två mellanlandningar, då har vi fått riktigt bra priser, cirka 24 000 för hela familjen. Vi flög då från Göteborg, mellanlandade i Amsterdam och i Abu Dhabi innan vi till sist kom till Colombo.

Det bästa, tycker vi, är att ha så kort restid som möjligt(tiden mellan startflygplatsen till målflygplatsen). Vi har åkt med Air Berlin/Etihad de två senaste gångerna och tyckt att deras service varit bra. Det som är viktigt att tänka på när man bokar är att det bör vara minst 2 timmar mellan flygen när man mellanlandar. Det tar tid att gå mellan flygen och terminalerna och det är många kontroller nuförtiden. Man vill inte missa sitt flyg(gjorde vi förra gången, inte kul). Såg att Air Berlin har lite bra priser för just svenskar nu, klicka på länken för att kolla, Air Berlin

Har ni några frågor eller funderingar kring hur ni ska ta er hit, för det är klart att ni ska komma hit och besöka oss:) så maila oss, vi svarar gärna! Välkomna till Sri Lanka, Hikkaduwa och Jippie- the villa. Så gör nu slag i saken, kolla in Air Berlin(länken ovan), hitta en prisvärd resa och dra ner på ett äventyr till det fantastiska landet Sri Lanka. Hoppas att vi ses! 

Dessa användbara attiraljerna fick vi när vi flög med Air Berlin/Etihad.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln