Bentota, antika fönster och ostbågar

Klockan 10 denna förmiddag skulle vi träffa mr Thilak i Bentota för att gå igenom ritningarna på möblerna. Så det vara bara att dra iväg till Bentota, 1 timmes motorcykelkörning per väg. Vi åkte till Bentota och möbelverkstan för detta och hem igen. Sådär kul! Men är man på jakt efter en snickare som ska göra möblerna till hotellet, så är man..

På vägen hem stannade vi vid flera antikaffärer med gamla saker och möbler. Såg några häftiga gamla fönster som vi spanade in till hotellet. Exakt vad vi ska ha dem till vet vi inte riktigt ännu, men vi klurar vidare. Tror att det kan vara en häftig detalj!

Så var det dags att inviga fredagskvällen och denna gång med ostbågar från Sverige. Hittade påsen i skåpet som någon snäll människa hade med sig på semestern och såg att den passerat bäst-före-datum i februari. Stor sorg i familjen men ikväll när vi slog till med ostbågarna så smakade de alldeles förträffligt! Precis som goda ostbågar från Sverige ska göra! Halleluja, vilken inledning på en skön helg! Nu ska här njutas av helgen!

Finfina fönster om man har en bra idé!
Mums med svenska ostbågar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln