Ösregn och köksplanering

Frukost ute i ösregn...hur mysigt som helst! Frukost ute i ösregn...hur mysigt som helst!

Regnet öste ner denna morgon och vi alla tog en extra lite sväng i den svala "sänghalmen" innan vi gick upp. Vilken skön och mysig söndag! Frukost ute i fullt ösregn och här sitter vi i bara nattlinnen;)

En perfekt dag för mailskrivande, filmtittande och ...köksritningar. Jag och Ubbe har under eftermiddagen diskuterat fram och tillbaka var kylen, vasken och spisen ska vara i hotellets kök. Ubbe har så fint tejpat upp hotellkökets mått i vardagsrummet och där har vi måttat, klurat och stegat. Ingen lätt uppgift när köket är ritat som en trekant av arkitekten. Något vi inte riktigt tänkte på från början...så kan det vara;)

Hela denna dag har jag gått runt med ett leende på läpparna! Jag och hela familjen blir sååå glada och peppade av alla de fina kommentarer som ni så generöst öst över oss. Göta petter, man allt lite rörd! Ett stort tack från oss! Det är verkligen en ära och en ynnest för oss att få dela med oss av vårt äventyr till just dig! För att fira lite extra idag blev det till att äta upp de sista av Astas goda hembakta kakor från Svedala...mums!

Hmm, var ska vi ha vasken tro?
Här har vi hotellets kök!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln