Byggrapporter

Nu muras det väggar för glatta livet mellan regnskurarna. Nu muras det väggar för glatta livet mellan regnskurarna.

Oj, oj, nu går det undan med hotellbygget. Nu kan man tydligt och klart se var rummen ska vara, ingången och uteplatserna. Känns helt overkligt när man går runt och tittar. Nu är det verkligen på riktigt! Tanken är att redan den 25 maj ska det  göras en form för bjälklaget, om planerna nu hålls! Kolla in poolen till höger...blir en annan färg när den är färdig, kan jag lova;)

Idag var vi tvungna att åka till Galle för att inhandla två styck vaskar, en till hotellrestaurangen och en till vår lilla lägenhet, för imorgon är det dags för hantverkarna att mura arbetsbänkar . Otroligt kul! Tur att vi fick med paketen hem från Galle, smidiga Sarath spände bara helt enkelt fast dem på taket på sin Tuk-tuk...för så gör man här!

Dessutom går byggprojekt två också enligt plan och det är ju skönt. Gjorde en inspektion av Shantis bygge och där muras det också väggar. Inom drygt två veckor ska det huset vara klart och det är verkligen välbehövt för en familj på fem personer. Drygt 38 kvm hus blir det, till slut fördelat på tre små rum. Känns skönt att kunna göra en insats bara för att vi vill och kan och inte för att tjäna pengar. Många här behöver verkligen hjälp och detta är förstås en "droppe i havet", men någon droppe måste ju vara först:)

Välförtjänt glasspaus på vägen hem från Galle.
En stolt Shanti framför sitt bygget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln