Jippie the villa video, Maja

Idag blir det en video, vi har varit nere på bygget och filmat oss själva i olika rum. Stina testade vår nya pool och pappa Urban serverade mamma Carin en öl på framtida verandan. Det bästa med att ha ett eget hotell kommer helt klart vara att ha en egen pool precis utanför dörren och AC såklart!
DELA gärna videon, destor fler som kommer hit, desto roligare!

Annars har det varit en ganska bra dag, jag hade bland annat ett nytt ämne som kallas business study, lite gott och blandat om affärer och ekonomi. Så idag pratade vi om hur man kan jämföra olika företag genom hur många anställda, hur mycket de tjänar och säljer. Imorgon ska vi ha mitt och Stinas favoritämne, drama. Det låter som något där man står och låtsasgråter men det är mer ett ämne där man övar sitt självförtroende och har väldigt roligt. :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln