Konstig dator och så lite hotellinredning

Tja, en ordinär måndag! Tjejerna är tillbaka i skolan och jag och Ubbe, likt två pensionärer gjorde bankärende på förmiddagen innan dagens kopp med kaffe!

Funderingarna kring hotellinredningen går vidare. Hittade några fina strandvedsbitar nere vid havet och så nu hänger säckarna för vädring på strecket. Luktar vansinningt mycket chili, och det kanske inte är den ultimata lukten man vill ha i rummen:(
Klurar intensivt på hur dessa saker ska användas...

Idag blir bloggen kortare och bilderna mindre för datorn krånglar och då får det duga med mobilen! Hållar hårt tummarna för att datorn ska vara kompis med mig imorgon efter omstart! Älskar min dator och är otroligt beroende av den...känns som att omvärlden med Sverige och vänner blir närmare genom den! Vilken lycka med en fungerande dator när jag sitter på Sri Lanka!!;)
 

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”