Snyggenäsa och elarbete

Så var det detta med sprutor... Så var det detta med sprutor...

Min söta "finne" som huserat på näsan i några dagar har nu visat sig inte vara en finne. Den växer hela tiden och blir allt varigare, nu med storleken av ett mynt. Lite oroligt och inte speciellt snyggt;), vad är det som händer? Så nu har jag uppsökt läkare och efter ...15 sekunder ordinerade han världens dunderkur av antibiotika. Här knaprar de antibiotika som vi äter halstabletter hemma. Inte så bra men sedan finns här bakterier som ingen människa känner till och ALLTING växer! Idag blev det dessutom ett läskigt blodprov i armvecket! Usch och fy...svimmade nästan klen som jag är;)

Ubbe har sprungit runt med elektrikerna på bygget hela dagen för nu ska det bestämmas vad lampor, fläktar, strömbrytare och eluttag ska sättas. Inte någon lätt match speciellt inte i 35-graders värme. Så efter två t-shirt-byten och lika många duschar så var dagen avklarad. Bra jobbat Ubbe, glöm inte tänka på vätskebalansen bara...

Idag var det sammanlagt 16 personer som förberedde inför gjutningen av bjälklaget.
Idag var det sammanlagt 16 personer som förberedde inför gjutningen av bjälklaget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln