Nu smider vi planer...

Sugen på en yogavecka på Jippie - the villa? Sugen på en yogavecka på Jippie - the villa?

Kanske, kanske, kanske att vi kan få till någon/några veckor med tema yoga på Jippie -the villa, redan under vinterns säsong. Visst låter det frestande med härliga yogapass, stärkande smoothies och barfotapromenader på stranden? Vi hoppas och jobbar vidare för att detta ska bli verklighet. Känns otroligt spännande att kanske kunna presentera ett  stärkande yogapaket på Sri Lanka till er framöver. Visst låter det lockande? Håll tummarna och utkik, framöver!

Tisdagen dippade rejält när Stina ringde från skolan och hade hög feber och magont, och hade kräkts. Det hela eskalerade under kvällen och visade sig vara en anafylaktisk chock efter allt för mycket intag rambutans(röd hårig frukt),  tror vi. Hela lilla Stina svällde upp och skinnet buktade ut på de mest konstiga ställena, som en miljon myggbett samtidigt. Otroligt läskigt, så´n tur att vi har supporten syster Bettan på hemmaplan och Janaka, med sitt apotek här! Otroligt tacksam för hjälpen och efter lite antihistamintabletter så kunde Stina och hela familjen somna i lugn och ro. Imorgon sover vi länge för då är tjejerna lediga. Muslimerna avslutar sin ramadan med Eid al-Fitr och detta innebär att det är en helgdag på Sri Lanka. Alldeles perfekt med en ledig dag, mitt i veckan, gillar;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln