Fredagsmys i Thalpe

Skål och välkommen sköna helg! Skål och välkommen sköna helg!

Efter två rosande "kvartssamtal" gällande tjejerna:) på skolan drog vi tillsammans med våra norska vänner ner till Thalpe för lite "Afterwork", denna fredagseftermiddag. Thalpe ligger en 10 minuter söder om Unawatuna, cirka 40 minuter söder om Hikkaduwa. En fin liten ort med en fantastiskt lång härlig strand och det ena lyxiga hotellet efter det andra. Vi hamnade till slut på Jetwing, ERA. Hur mysigt som helst, med 7 rum och en härlig pool precis vid havet. Dessutom var maten grym, och det underlättar när 8 personer dundrar in strax efter lunch och är vrålhungriga! Så gott och så lyxigt, att få plumsa runt i denna härliga miljö med dessa sköna norrmän! En bra start på helgen! Ha en skön helg kära vänner hemma i semestrande Sverige!

Otroligt vackert ställe, rekommenderas!
Otroligt vackert ställe, rekommenderas!

Efter att vi tuffat hem med gröna Grodan och med vår "erfarne" chaufför Ubbe, så blev det en sväng till frukt- och grönsaksmarknaden. Maja och Stina planerar för en film imorgon då det ska provsmakas lite olika frukter och grönsaker. Det kan nog bli spännande! Håll utkik efter den imorgon kväll. Känner ni igen alla frukter och grönsaker på bilden?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln