Lunginflammation

Hade nu inte tänkt att skriva mer om tråkiga sjukdomar och bespara er tugget om huvudvärken och hostan under veckan men nu gick det visst inte längre!
Den lilla klena människan Carin, har nu gått och dragit på sig en ... lunginflammation:( Så i natt spenderar jag natten( förhoppningsvis bara en) på Hemas sjukhus i Galle i ett perfekt sjuk-färgat- grönt rum. Tonen i ansiktet när man kommer in här, går definitivt åt det gröna hållet! Uppfriskande? Inte!
Men efter en rejäl sup av intravenös antibiotika känns det något bättre. Lunchen bestod av kokta grönsaker och väldigt välstekt kyckling samt kvällens middag av kokta grönsaker och en väldigt välstekt kyckling och SÅS, jag förstår att det är ju inte matens förtjänst att patienterna tillfrisknar!! Men, jag har AC och det är ju skönt! Min sjuksyster/storasyster har poängterar flera gånger att detta är inget att leka med, men jag hoppas verkligen att jag kommer härifrån imorgon, för detta är inte kul och jag är synnerligen trött på dessa ilskna lankesiska bakterier som verkar älska mig!
Så härmed förklarar jag att min lankesiska sjukdomskvot är full så hoppa på någon annan framöver, snälla, virus och bakterier! Det är inte mer än rättvist!