Nu mobiliserar vi hela familjen...och önskar varmvatten

Familjepysselkväll till hotellet! Familjepysselkväll till hotellet!

Nu kommer ingen undan, varken gammal eller ung! Hotellet måste bli färdigt och nu behövs alla krafter vi kan få tag på, även de ungdomliga(kanske mest dem egentligen;)
Stina har fått måla baggagevagnar och dessutom en supercool "elefantdalahäst". Maja har fått skriva rumsschema och hålla dammsugare när pappa Urban borrat som en furie. Själv har jag planterat blommor, gjort små vaser av gamla plastflaskor och kokosrep samt målat en tavla. Vi tänker att så mycket som möjligt ska vara färdigt när rummen...simsalabim...står inflyttningsklara.

Duschen ute i trädgården har blivit påbörjad och det känns oerhört lyxigt att också ha en egen utedusch, speciellt om man vill ta ett dopp i den härliga blå poolen.

Gjutning av duschplatta
Gjutning av duschplatta

Men trots allt så längtar jag just nu mest efter varmvatten i kranen, faktiskt. Att bara ha kallt vatten i kranen under mer än 2,5 månader är inget för den som ogillar att diska och dessutom hatar att duscha kallt. Det medför att diskningen tar betydligt längre tid eftersom att vattnet behöver värmas upp innan det kan användas till diskningen. Sedan är det faktiskt så, tro det eller ej, att kallvattnet här är riktigt, riktigt kallt. Skulle nästan kunna jämföra det med ett höstdopp i havet hemma, utan bastu!!!. Alltså INTE alls skönt. Speciellt plågsamt är det förstås om man måste tvätta håret! Men som den skitgris jag är så avvaktar jag just nu med schamponeringen så länge som möjligt i väntan på en liten varm skvätt vatten kranen. Kanske blir det imorgon;) Jag lovar att tvätta håret då! Snälla, låt det bli snart!

Full "aktivitet" i rum 2
Full "aktivitet" i rum 2

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln