Tröttsamma människa!

En galet laddad och livsfarlig:) Carin bakom ratten på väg hem från en grym arbetsdag! En galet laddad och livsfarlig:) Carin bakom ratten på väg hem från en grym arbetsdag!

Och så kom den där arbetsdagen som laddar mig full med energi och öser kreativa tankar över mig så att jag nästan spricker.

Dagens förmiddag bjöd på ett gäng härliga inspiratörer som berättade om spännande livsresor och kvällen bjöd på ett möte med 18 hungriga nytänkande entreprenörer i kommunens starta-eget skola. (Har jag skrivit om att jag jobbar som näringslivsutvecklare i kommunen?) Vilken fröjd att höra deras tankar och berättelser. Dessa stunder är mitt jobb världens bästa! Men vad händer med en Carin-hjärna i detta läge? Redan innan jag sätter mig i bilen på väg hem med musiken på duktigt hög volym känner jag att min hjärnceller ger sig ut på någon form av kombinerad galopp-hinder-studs-bana. Tankarna tar en galen fart och jag börjar direkt fundera i ett rasande tempo:  -Vilken grym idé, kanske kan vi samarbeta? - Åh, hur kan man sälja in den affärsidé? - Ett sånt företag skulle jag också vilja starta! - Åh, så mycket jag vill göra!

Ubbe frågade mig häromdagen -Vad vill du egentligen jobba med? och la sedan till, -Du är så tröttsam! Då svarade jag honom helt ärligt - Om du tycker att jag är tröttsam så är det inget mot vad jag själv tycker. Och tro mig, det är helt sant!

Man skulle kunna tro att efter 1,5 års äventyr på Sri Lanka med diverse utmaningar, att man då kanske skulle  kunna vara nöjd med en väldigt bra vardag i Sverige. Min stora fundering just nu är: HUR NÅR MAN DIT? Svar på det...någon...

Bjuder på ett riktigt bra citat från dagens föreläsning! Så sant!

Senaste inläggen

Bloggarkiv