Så kom då dagen...

Omvårdnad för både blomma och själ... Omvårdnad för både blomma och själ...

Så kom då dagen när jag helt plötsligt inte har någon tid att passa och inte några framlagda "jobbkläder" att hoppa i! Första dagen som icke-anställd på väldigt lååååång tid!
Ja, vad gör man då en sådan dag med sin alldeles purfärska frihet.
Jag har ätit värsta frukosten jättelänge, suttit på toan jättelänge, läst en bok, åh, så länge... suttit i solen jättelänge, varit ute och gått en väldigt lång promenad och framför allt har jag kört ner mina händer i jorden och planterat om, bättrat på med jord och bara njutit av att placera ut krispiga härliga vårplantor på altanen. Detta kanske är precis vad en trött sliten kommunal tjänsteman just nu behöver. Koppla bort hjärnan och bara köra ner de fina kontorshänderna i jorden...Tror faktiskt att precis som de små övervintrade förskrämda pelargonierna som knappt lever, så behöver också den glåmiga, trötta, slitna jag lite energi och omvårdnad för att kunna blomma vidare i mitt liv!

Låter som värsta "Halleluja"-stämningen just nu och ja, då får det faktiskt vara det. För just nu känns det så och det tänker jag suga på ett tag! Har "lånat" ett inlägg från Maria i Falun som i sin tur citerar Maria Sivertsdotter. Så underbart och så alldeles perfekt för mig, just nu! "Så kom dagen då drömmarna inte kunde vänta". Nu kör jag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln