om oss...

carin

Mamma i familjen, med allt vad det innebär. För övrigt en glad prick med en liten navelskådande nerv. Letar efter meningen med livet och vill alltid att något ska hända. Otroligt rastlös och effektiv, helt sjukt emellanåt!

STina

En ganska typisk lillasyster. Glad skit,lite dålig ordning på saker och ting, men det mesta fixar sig! Levnadsglad och pigg! En duktig medlare men också otroligt envis när det gäller,speciellt inom fotbollen.

maja

Storasyster enligt konstens alla regler. Lojal, hälpsam och den lilla polisen i hemmet. Maja vet hur en slipsten ska dras och hon vet det bra. Otroligt företagsam och driven person. Kommer att bli en bra chef (forskningen säger att storasystrar i högre omfattning blir chefer).

URBAN

Urban, den allra händigaste bland män. Kan koka soppa på ett gem och göra en bomb av ett smultron. Fantastisk man med ett rejält temperament där det ibland kan bli hetsiga diskussioner mellan man och fru, men med ett mycket gott resultat, hittills!

samt pippi

"Vi har ingen rondellhund...utan en hotellhund" - Urbans göteborgshumor.
"Vi har ingen rondellhund...utan en hotellhund" - Urbans göteborgshumor.

Den enörade tiken låg på muren utanför vårt hus varje dag, och hela familjen blev nyfikna på den lilla slitna hemlösa hunden. Efter några månader började vi ge henne och hennes kompisar överbliven mat utanför vår grind och till slut närmade hon sig oss alltmer. En dag kom hon hukandes in mot huset och åt maten i vår trädgård. Hunden hade hittat sin familj och vi var fast. Vi skulle inte ha en hund men vad hade vi för val? Den beige försiktiga hunden fick heta Pippi och bo hos oss.

Numera bor hon på hotellet ömsom med oss och ömsom med vår anställda personal. Hon är strykrädd, försiktig och älskar skinnskor. Märkte vi när hon tog en av gästernas skor...Innan hon valde ut oss hade hon varit hemlös i flera år och när hon var liten valp åt en varan upp hennes syster och därefter började den tugga på Pippis öra. Man känner igen henne på långt håll, för hon har bara ett öra. Hon charmar våra gäster och är mutbar...