Fredagsmys

Idag har vi varit och besökt tjejernas skola, Galle International college, som ligger i Galle, cirka 1,5 mil från Hikkadua. Verkar vara en jättemysig skola med bara 12 elever som är mellan 11-17 år. Kändes riktigt bra för oss alla att träffa Mr Curtis och den gulliga personalen. På måndag är det dags att ta bussen kl. 7.00 för att börja första skoldagen.

På vägen hem från Galle idag såg vi till vår stora förtjusning ett bageri. Och det visade sig att det bageriet hade riktigt goda kakor, bullar och bakelser. Så i eftermiddag har vi haft en riktig FIKA på Sri Lanka. Väldigt smarrigt att frossa i flera olika sorters kakor. Mums!

 

Fredagsmyset för oss idag blev inte som det vanliga hemma utan idag slog vi till och testade att göra pannkakor med cocos i smeten och till det blev det skivade bananer och lite honung. Väldigt gott! Men en fredagskväll kräver ju ändå ett glas rosé. Så pannkakorna fick toppas med ett kallt glas rosé direkt från bag-in-boxen som fraktats hela vägen från Sverige! Det var det värt!

Ubbe gräddar pannkakor för glatta livet.
Ubbe gräddar pannkakor för glatta livet.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln