Hjärngympa och bollsport

Maja på skolan. Maja på skolan.

Idag var det dags för en av Majas internationella tentamina. Från 8.45- 12.00 skulle det skrivas engelska för glatta livet på skolan och under rektorns övervakande! Ubbe körde henne till och från skolan och under provtimmarna passade han på att shoppa lite i Galle.

Hemma i Babelena house satt jag och Stina och slötittade på en Pirates of Caribbean. En bra film med snygga Johnny Depp i huvudrollen;)När Ubbe och Maja till sist kom hem så blev det riktigt livat. Under några dagar nu har vi alla varit rastlösa och bara varit varma...ingenting har hänt(har det känts som...). Så under eftermiddagen svettades vi loss rejält först med en turnering i pingis vid matbordet och därefter lite badminton utomhus. Sååå skönt att få röra på sig och inte bara sitta i denna värmen:)

Dessutom kom doktor Prasanga på besök med en fin korg med traditionella lankesiska godsaker till oss, snälla människa. Tyvärr kunde vi konstatera under detta sista besök att Stina dessvärre inte blivit bättre av behandlingen och att vi kanske får leta vidare i djungeln av läkare. Pust! Nu har vi påsar och flaskor fulla med diverse örter för alla möjliga sorters behandlingar. Så är ni sugna på att prova något så är det bara att höra av er så kan vi nog plocka ihop en goodiebag;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln