Jippie- the villa

Marken i Hikkaduwa där det ska bli ett hotell:) Marken i Hikkaduwa där det ska bli ett hotell:)

Ja, det blir nog namnet på vårt hotell!!!???
Jo, det stod vårt hotell i texten ovanför! Tro det eller ej men vi  har i dagarna satt spaden i marken i centrala Hikkaduwa för att bygga ett..litet hotell! Ett hotell med 6 rum och pool, mitt i centrala Hikkaduwa ett stenkast från huvudgatan. Helt galet, absolut, men just här och just nu känns det som en mycket bra idé. Planen är att hotellet ska stå färdigt i augusti innan vi åker hem, men nu är vi ju på Sri Lanka där många saker går hiskeligt sakta så vi satsar definitivt på att allt är klart inför turistsäsongen 2016 i oktober.

För att kunna genomföra detta krävs det att man har ett företag här på Sri Lanka. Simsalabim så helt plötsligt är vi nu direktörer för företaget Majastina Investments Lanka ltd.  Till och med stämplar med företagsnamnet har vi fått! Hoppsan, hur seriöst låter inte det? Direktör Carin och Urban, ja det kan  nog leva med;)

Från och med nu finns också jippiebyus.se på Facebook, gilla gärna oss där:)

Tjusiga stämplar!
Etiketter: hotell företag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln