Idag firar vi Halloween

Då var den svarta tvätten tvättad i 3 program i tvättmaskinen i drygt 16 timmar, så nu tror jag kanske den är färdig att hänga upp, om det nu hade gått att öppna tvättmaskinen för allt vatten:( Så idag var det dags för ett besök av "the handyman", han som är rörmokare, elektriker och ingenjör. Han kom cyklandes på sin "tjänstecykel" för att lösa problemet. Men det var tydligen inte det lättaste så han kommer tillbaka imorgon. Oj, oj vad den tvätten kommer att vara ren!

 

Halloween firas minsann på Sri Lanka också! Ikväll var det dags för "The haunted house", "Spooky rooms" m.m. på skolan. Tjejerna kom hem vid 15 och efter en snabb fika var det dags att fixa sig. Inte förrän strax innan 17 kom de ut från toaletten och då hade de verkligen legat i vill jag lova. Full koncentration vad gäller målning och hår och simsalabim, de blev verkligen jättefina!

Så ikväll har vi stött på små 4-års supermän/flickor, 17-åriga Draculas, 3-åriga prinsessor och en rektor som var den elaka häxan i Snövit och som ville bjuda på förgiftade äpplen, m.fl. Alla skolans elever hade skapat olika lekar och tävlingar och de äldsta fick äran att göra "The haunted house". I mörkret därinne fick man stoppa ner händerna i olika lådor och bland annat känna på spaghetti och Stinas händer. Där fanns en kista med ett lik som levde och mycket mer. Otroligt bra gjort och kanonkul att se att alla barnen verkligen gått inför detta. Svetten sprutade på samtliga när de dansade runt på spökdiskot. Till och med rektorn, Mrs Hislop var sjöblöt men glad. Det är en fröjd att vi har hittat denna sköna skola till barnen. Det känns så kul att höra deras berättelser och få se vad de gör. Kanske inte att de lär sig precis allt enligt svenska kursplanen, men oj vad det är mycket annat som de lär sig som inte ens finns med i vår kursplan, och det tror jag är minst lika viktigt!

Majaleopard och Stinazebra.
Tjejerna med rektorn efter en svettig Halloweenfest!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln