.

Mer inspiration!

Bästa transportfordonet! Bästa transportfordonet!

Vaknade denna morgon till en mulen och faktiskt ganska "kylig" morgon. Nåväl, allting är relativt, men när det är cirka 28 grader, så är det kyligt på morgonen. Ack, så ljuvligt och skönt för oss som bara längtar efter regn och kyla(så får man ju egentligen inte säga som svensk!!), men nu säger vi det efter mer än 300 soliga dagar så VILL vi ha regn och moln, så det så!

Under förmiddagen fick vi en rejäl leverans av bambu. Överallt blir det nya små och stora högar av diverse material/saker som vi tänker använda. Strandved här, säckar där, stolar här och minikylskåp där. Helt plötsligt är inte huset sådär jättestort! Bambun ska bli små "stegar" för kläder och handdukar som Ubbe framöver ska snickra ihop. För att få hit materialet tar man förstås hjälp av en s.k. jordfräs med släp, som levererar lasten till huset för 350 rupees(21 kronor). Helt ok!
 

Ubbe har pysslat med diverse idag, helt lycklig över att äntligen få sätta tänderna i något fysiskt! Han har fixat en finfin hatthylla till Tuk-tuken samt lite pallar till hotellet. Och pallarna blev jättebra! Helnöjda!!

Här kommer en inspirationsbild från gårdagens hotellbesök där vi såg coolaste utomhusduschen! Visst är den fin och visst skulle en sådan passa på vårt hotell, gäller bara
att hitta ett lämpligt träd? Det är sååå kul att samla på sig idéer för vårt hotell, nu krävs det bara att realisera det hela! Tur att vi har några månader på oss!!!!

Fin naturlig dusch! Vi gillar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln