Nya gardiner och helgdopp

Provisoriska gardiner och gardinuppsättningar! Provisoriska gardiner och gardinuppsättningar!

Denna ljuvliga lördag startade vi med att klippa till 13 meter tyg från varuhuset Manjari i Galle. Ett väldigt billigt ställe där vi lyckades köpa 13 meters tyg för 38 kronor meter, så det sammanlagda priset blev under 500 kronor!!! Ganska bra pris;) Så nu har vi lite tillfälligt satt upp "gardiner" för alla 4 stora glasdörrar i vardagsrummet. Hoppas och tror att det blir lite svalare i huset då. Tyget spände vi fast genom att peta in det mellan dörren och dörrkarmen. Nöden har ingen lag! Sedan har vi gjort en "snygg" gardinuppsättning genom att peta in tyget under handtaget! Nåväl, allt är tillåtet när man har över 31 grader inne i huset på dagen. Inte mycket fungerar då, allra minst hjärnan...

Har träffat doktor Prasaga idag, och han kommer under veckan att starta upp behandlingen av Stinas onda öron med diverse örter, oljemassage och andra spännande örtdrickor. Ska bli så intressant att följa en auyrvedisk behandling och lära av honom. Vi håller tummarna för att det ska hjälpa! Kul också att flera andra svenskboende i Hikkaduwa följer detta nära, efter vad vi hört;)

Idag har vi testat ett nytt badställe, Yula, som ligger på Narigama beach, i södra delen av Hikkaduwa. Riktigt trevligt och bra solstolar. Får väl se om vi hänger kvar ett tag till på Universal eller testar lite Yula framöver! Ombyte är väl alltid bra...Nu laddar vi för vårt svenska besök imorgon! Såå roligt!

Glöm inte kolla in oss på Facebook(går bra även om man inte är medlem) och Instagram, Jippebyus

Ett snabbt dopp denna eftermiddag, med en öronsjuk Stina hemma!
Ett snabbt dopp denna eftermiddag, med en öronsjuk Stina hemma!
En uttråkad ont-öronen-Stina, som snart ska bli botad:)
En uttråkad ont-öronen-Stina, som snart ska bli botad:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln