Bara vanligt vatten

Sååå mycket vatten som vi bär hem varje vecka. Alla vill ha fräscht drickbart vatten hela tiden. Precis som vi har hemma...fast i kranen så självklart. Så är det inte här, men här är det desto viktigare att alltid ta med sig vatten i värmen. Här har vi alltid med oss en flaska vatten så fort vi gör något. Tjejerna har till och med sig en vattenflaska till skolan dagligen. Alltså går det åt en hel massa vatten till fyra personer. Men nu har kära Ubbe löst problemet med detta bärande av vatten. Idag har vi blivit stolta ägare till ett vattenfilter(ser ut som en tjusig kaffemaskin) som helt magiskt gör så att vattnet blir drickbart även från denna kran. Wow, vilken grej och vad mycket lättare det blir att handla!

Idag fick vi ytterligare ett besök, ett riktigt spontanbesök, kan man säga. Ubbe blev så exalterad att han skrek högt i köket när dena långbenta besökare kom springande på köksväggen och jag fick rycka ut som den modiga fru jag är;), och skrämma bort den "lilla" varelsen. Usch, inga fler såna besök tack!

En besökare vi gärna slipper framöver...
En besökare vi gärna slipper framöver...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln