Tomt hus och grattis till Ubbe!

Klasskompisar på vift i Galle en lördag! Klasskompisar på vift i Galle en lördag!

Lördag morgon och det känns väldigt tomt i huset...utan familjen Broms!

Denna dag drar dessutom tjejerna iväg till Galle för att träffa kompisar, spela fotboll och bada. Dessa klasskompisar kommer från Norge, Holland, Italien, Ryssland, Tyskland och Sri Lanka. Vilken mix och vilken grym erfarenhet för våra små tjejer! Väldigt kul för dem, men ganska tomt för två "små" föräldrar!

Jag och Ubbe drar ner till stranden och njuter av lugnet, badar, läser en god bok och slumrar lite. Ganska skönt att faktiskt få en stund för sig själv!

Kvällen ägnar vi åt  ett för tidigt födelsedagsfirande av mannen och pappan i familjen! Imorgon är det 44-års dag men en lördag känns roligare att fira på! Vi slår till med att poppa popcorn för första gången sedan vi kom hit och det smakar helt ...ljuvligt! Tack familjen Broms för att ni tog med det från Sverige och ett stort grattis, bästa make och pappa!
 

Åh, vad gott med salta popcorn!
Grattis kära make och pappa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln