Vilka möten och salami!

Sköna lirare från Västerås Marcus, Fredrik och Susanne Esseen. Sköna lirare från Västerås Marcus, Fredrik och Susanne Esseen.

Så många roliga och intressanta människor vi stöter på härnere. Det är helt otroligt! Det blir ännu fler nu när man är lite filmstjärna;) Idag träffade vi familjen Esseen från Västerås som, tacka gud, levererade svensk salami direkt från Stora Ekeby kött till oss här i Hikkaduwa. Vilken service och lycka! Har redan ätit salamimackor två gånger denna dag!

 

Efter skolans slut och ett lass pasta var det dags för lite kiteträning nere på stranden för Majas klasskompis Sebastian och med Majas assistans. Ubbe och Sebastian ska åka iväg nästa helg och köra kite på riktigt i Kalipitya, så det är förstås bra att öva lite innan. Tyvärr var vinden alltför mesig så det blev bara en liten stund för Sebastian. Men han verkade nöjd ändå. Vi var också nöjda efter ett kvällsdopp i härligt 29-gradigt vatten och en salamimacka som väntade hemma. Vad mer kan man begära en torsdag?

Pedagogiska Ubbe i full fart med kiteutrustningen!
Pedagogiska Ubbe i full fart med kiteutrustningen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln