Familjeyoga och koselig besök

Yoga med familjen! Yoga med familjen!

Så äntligen fick vi till det med en familjeyoga. Alla i familjen testade på en dunderkur ledd av skönaste Lyndon. Hmm, varken Maja eller Stina var främmande för att gå en gång till. Jättekul! Yoga är verkligen ett bra verktyg mot stress och dessutom ett bra träningspass för hela kroppen.

Imorgon är det holiday och tjejerna är lediga från skolan. Då passade det bra att bjuda vår rara Norgefamilj som vi känner. Gulliga barn och väldigt trevliga föräldrar. Det blev inget undantag denna kväll, en riktigt skön kväll med många smittande skratt och goa diskussioner. Det norska språket gör ju inte att det blir färre skratt...Grillad kyckling med riktig sås och potatis, var alla väldigt nöjda med! Nu är det dags för Ubbe och "jättedisken" och sedan sover vi gott! Hoppas att ni haft en skön helg i våren...lite avundsjuk...god natt och njut!

Rundpingis med många goa skratt kan pigga upp de flesta;)
Middag i "rakryggade" vänners sällskap;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln